Delicatessen

 

Bij Sogno di Pasta kunt u terecht voor diverse delicatessen. Naast truffeldelicatessen, verkopen wij ook funghi porcini secchi, pomodori secchi, artisjok harten op olie, ansjovis filet en risotto rijst.  We hebben zoveel Italiaanse heerlijkheden in onze winkel in Haarlem.

Deze Carnaroli is een jaar gedroogd waardoor hij nog beter vocht opneemt. Toch blijft het een stevige, niet romige risotto, zelfs als hij afgekoeld is.Tijdens de bereiding verliest deze rijst heel weinig zetmeel, maar neemt heel veel vocht op, waardoor de korrels niet aan elkaar plakken, maar 'ballano in bocca', dansen in de mond. Door het grote absorbatie vermogen nemen de korrels enorm in grootte toe en alle smaak gaat in de korrel zitten in plaats van erbuiten. 

Casa Vecchio Mulino is een ambachtelijk Italiaans familiebedrijf. Ze maken hun producten op een ambachtelijke wijze en gebruiken hiervoor alleen de beste ingrediënten. Dit proef je er dan ook van af! Het langzame rijzen en bakken van het deeg van de grissini zorgt ervoor dat deze lekker krokant en goudbruin van kleur zijn. 


Voor de allerbeste vis conserven kunt u naar Sogno di Pasta. Wij importeren het beste van Italie, Rizzoli uit Parma. Naast diverse ansjovis, hebben ook in de winkel; tonijn, sardines, gezouten sardines en makreel.  

Sogno di Pasta heeft een uitgebreid aanbod aan truffel producten die wij zelf importeren. Naast truffel olijfolie, zijn dat ook truffel tapenade, truffel mayonaise, truffel boter, vijg tapenada met truffel,  truffel balsamico, artisjok tapenade met truffel en zout met truffel.  

Voor de feestmaanden hebben wij de beste colombe, panettone en pandoro van Fiasconaro uit Sicilië. Deze smaakvolle panettone hebben we ook in de feestelijke kleurrijke blikken van Dolce & Gabbana. Daarnaast hebben wij van Fiasconaro het gehele jaar confituren, cremas, honing en nougat. 


Italianavera - De beste soorten tomaten in blikken maar ook als saus. Selectie van de beste Italiaanse tomaten, ook de San Marzano, in natuurlijke sauzen met verse ingrediënten o.a. truffel, basilicum, olijven … kleurrijk verpakt in blikken en elegante glazen potten.

Geïmporteerd uit Campania.