2020 een bijzonder jaar
De winkel · 08. maart 2021
2020 een bijzonder jaar

De winkel · 01. februari 2018
Als je belangstelling krijgt van de media, ga je bijna altijd glimmen, zeker als je Sogno di Pasta heet.

De winkel · 19. januari 2018
In mei 2016 gestart en 2017 is letterlijk voorbij gevlogen. Wat hebben we leuke en geweldige klanten en wat deden we bijzondere ideeën op. We ontmoeten leveranciers op de foodbeurs in Milaan, we bezochten nieuwe wijndomeinen, maakten kennis met nieuwe producten en we importeerden steeds meer uit alle streken van Italië. Natuurlijk loop je soms tegen grenzen aan, maar wat hebben we bijzondere producten in onze winkel en natuurlijk willen we nog graag meer ontdekken, het blijft ook keuzes...

La Cal da Non Balsamico
Passie voor Italië · 25. januari 2017
Volg je hart en je passie. Dat is de overeenkomst die ik en Mariangela van Balsamico huis La Cal da Non hebben. Na een lange carriere als technisch engineer, heeft zij het stokje van haar vader overgenomen en is ze Balsamico gaan maken. Dat doet zij in het oudere huis en dat heet nu dan ook La Cal da Non, oftewel; Huis van Grootvader. Vandaag hebben wij geleerd waarvan en hoe Balsamico word gemaakt. Wij hebben veel geproefd en op zolder alle vaten gezien waar zelfs 50 jaar oude Balsamico was.

Passie voor Italië · 24. januari 2017
Dat Fabbri geweldige siroop producten maakt dat wisten wij wel, maar vandaag hebben wij een rondleiding gehad in het museum met alle bijzondere pronkstukken die Fabbri ieder jaar maakt. Vele kunstenaars maken deze stukken met het kenmerkende beeldmerk van Amarena. De siroop met hele kers die je over, of door je ijs doet. Een gelati Amarena is altijd verkrijgbaar in een ijssalon in Italie.

Passie voor Italië · 23. januari 2017
Vandaag zijn wij hartelijk ontvangen door Maurizio Allemandi. Hij heeft ons alles verteld en laten zien hoe hij zijn pasta maakt. Naast ingredienten van hoge kwaliteit, droogt hij de pasta lang op lage temperatuur. Daarmee behoud de pasta meer structuur en smaak na het koken. De diverse Tagliolino, Tagliatella en Pappardella worden door hem persoonlijk gemaakt met zijn enorme pastamachine.

De winkel · 24. december 2016
Wij wensen u fijne kerstdagen met een mooie fles wijn, heerlijkheden of ingrediënten van Sogno di Pasta.

De winkel · 16. december 2016
De kerstmarkt is voorbij en mijn lieve vrouw Monique heeft de winkel super gezellig gemaakt. Lampjes in de kerstboom en de winkel versierd. We hebben panettone en pandoro van Muzzi en nog veel meer voor een geweldige kerst.

De winkel · 06. september 2016
Na een wijnhuis uit de Veneto en 2 uit Toscane, gaan we nu een wijnhuis importeren uit de Piemonte. Oftewel; Nebbiolo, Barbera en Barolo van Gianni Gagliardo. Een wijnhuis waarbij de 3 zonen van Gianni nu de wereld veroveren met de allerbeste Barolo. Heel trots zijn wij dat wij de wijn van Gagliardo mogen verkopen in onze winkel.

De winkel · 15. juli 2016
Van te voren bedenken wat je allemaal nodig hebt als startende winkel is vast een vak apart. Na een paar maanden nemen wij vandaag alweer afscheid van onze wandkoeling. Het idee was dat we hier veel verswaren en delicatessen konden presenteren, maar dat is op dit moment een te grote stap. We hebben in het begin van de winkel een mooie koelvitrine en daar gaan we voorlopig onze delicatessen en pasta presenteren. De tweede koeling die we hebben liggen onze Italiaanse vleeswaren en overheerlijke...

Meer weergeven